AID 2020

133dagen tot AID 2020

AID-bestuur

Het AID-bestuur organiseert de hele AID in de zomer en een groot deel van de WinterAID in februari. Het is een fulltime bestuursjaar, vanaf en tot periode 2 van het collegejaar. Elke bestuurder heeft haar eigen functie, commissies en programmonderdelen waar zij verantwoordelijk voor is. Heb je vragen aan ons? Dan kun je altijd bellen, mailen of even binnenlopen in kamer 401 op Forum!

Het AID-bestuur van 2020 bestaat uit:

Jessie Beirnaert                     Voorzitter & Commissaris CREW

Lisa Moolhuijzen                    Secretaris & PR

Ellen Koopman                       Penningmeester, Commissaris CREW & Acquisitie

Josien Hendricksen               Commissaris Mentoren & PR

Astrid Berndsen                     Logistiek Manager & Acquisitie

Judith Lesschen                     Logistiek Manager & Acquisitie


(V.l.n.r: Jessie Beirnaert, Astrid Berndsen, Judith Lesschen, Lisa Moolhuijzen, Ellen Koopman & Josien Hendricksen)

*WANTED: AID board 2021*

Ben jij geïnteresseerd om het bestuur van 2021 te worden?

Heb jij alles in huis om de op één na beste AID ooit te organiseren? Zie je het wel zitten om alle toekomstige studenten van de WUR en Aeres Hogeschool een warm welkom te bieden in Wageningen? Als AID-bestuur werk je, in een close team, toe naar dat ene evenement van het jaar wat Wageningen voor een week lang op z'n kop zal zetten!

Kom naar de interesseborrel voor het AID-bestuur van 2021! Je kan hier al je vragen stellen en luisteren naar de ervaringen van het huidige AID-bestuur. In verband met de Coronacrisis, is de interesseborrel verplaatst naar 20 april. De huidige maatregelen kunnen echter nog aangepast of verlengd worden, dus check vooral onze social media om up-to-date te blijven van dit evenement! Hopelijk zien we je daar, en anders in een online vorm. Als je ondertussen nog vragen hebt, mail of bel ons dan vooral! Hang in tight and stay safe! 💙 

Hoe moet je solliciteren?

Stuur je motivatiebrief en CV naar info.aid@wur.nl voor 6 mei. En wie weet organiseer jij volgend jaar de AID voor alle nieuwe studenten in Wageningen!