Winter AID 2020

61dagen tot Winter AID 2020

Bachelor studenten

Leuk dat je je Bachelor komt doen in Wageningen! Elke bachelor student kan mee doen aan de AID. We proberen je welkom in Wageningen zo warm mogelijk te maken. Zodra het programma bekend is zal deze gepubliceerd worden op deze site. 

Je wordt altijd in een groepje geplaatst met minstens één andere student van jouw bachelor, zodat je gelijk iemand van je studie kent. Ook is er op maandag een studiedag, waarbij je je studiegenoten en je studie leert kennen. Dit jaar verwelkomen wij ook internationale bachelorstudenten. De internationale en Nederlandse bachelorstudenten komen samen in een groepje, bestaande uit studenten van de internationale BSc studies. 

Tijdens de AID maak je ook kennis met de studentenverenigingen in Wageningen. Mocht je lid willen worden van een vereniging, houd dan ook de week na de AID vrij voor de verenigingsintroductie tijd.
Naast studentenvereningen is er nog veel meer te doen in Wageningen, zo kun je veel verschillende soorten sporten doen, zijn er veel leuke café's, de bioscoop en nog veel meer!