• +31 317 484 200
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Nederlands English

Bachelorstudenten

Leuk dat je je bacheloropleiding komt doen in Wageningen! We nodigen elke bachelorstudent van harte uit om mee toe doen aan de AID, want dit is dé manier om je studiegenoten, de stad en alles wat er te beleven valt in Wageningen te ontdekken. We geven je graag een warm welkom tijdens de AID.

Je wordt altijd in een groepje geplaatst met minstens één andere student van jouw bacheloropleiding, zodat je gelijk iemand van je studie kent. Ook is er op maandag een studiedag, waarbij je de rest van je studiegenoten alvast leert kennen en je alles over je nieuwe studie wordt uitgelegd. Natuurlijk verwelkomen wij ook internationale bachelorstudenten. De internationale en Nederlandse bachelorstudenten komen samen in een groepje. Elk groepje wordt begeleid door twee mentoren, dit zijn je AID-ouders en zij zullen je helemaal wegwijs maken in Wageningen!

Tijdens de AID maak je ook kennis met de studentenverenigingen in Wageningen. Mocht je lid willen worden van een vereniging, houd dan ook de week na de AID vrij voor de verenigingsintroductie tijd. Naast studenten- en studieverenigingen is er nog veel meer te doen in Wageningen, zo kun je heel veel verschillende soorten sport doen, zijn er veel leuke café's, een bioscoop en nog veel meer. Ontdek het allemaal tijdens de AID!