Master studenten

Leuk dat je je Master komt doen in Wageningen! We nodigen alle master studenten uit om mee te doen aan de AID en we streven ernaar jullie een warm welkom in Wageningen te geven!

Alle Masterstudenten worden in een groepje geplaatst met minstens één andere masterstudent van jouw studie, zodat je altijd al iemand van je studie kent. Op de MSc studie dag op dinsdag leer je je mede studiegenoten ook kennen. Elk groepje wordt begeleid door twee mentoren.

Het programma van de MSc studenten wijkt iets af van dat van de Bsc studenten. Zo is er op vrijdag de Wageningen Classroom, waarbij je kennis maakt met de Wageningse manier van lesgeven en je uitgedaagd wordt door een interessante case binnen jouw studierichting. Jullie komen terug op deze case tijdens de College Tour op dinsdagavond, waarbij interessante sprekers te gast zullen zijn. Ook is er voor de MSc studenten een aparte ochtend met workshops door heel Wageningen en ligt de focus iets minder op studentenverenigingen. Kijk voor een overzicht van de activiteiten bij het kopje Programma.

Het MSc Light Programma:
Heb je behoefte aan een wat rustiger en serieuzer programma? Sla je de feestjes liever over? Kies dan voor het MSc Light Programma. Het MSc Light Programma is een aangepast programma zonder avondactiviteiten, en ook bijvoorbeeld de cantus wordt hier overgeslagen. Een MSc Light groepje wordt hetzelfde ingedeeld, maar heeft geen mentoren. Wel zijn er op de eerste dag speciale MSc-light CREWers aanwezig voor een introductie en eventuele vragen, net als op sommige andere dagen. 

Let op: Het is niet mogelijk om later aan te sluiten bij het MSc-light programma, je moet dus vanaf 17 augustus aanwezig zijn.

De inschrijvingen voor zowel MSc als MSc-light deelnemers zijn open! 

Schrijf je hier in