• +31 317 484 200
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Nederlands English

Hoe kom ik bij de Campus?

 Met het openbaar vervoer:

De meeste internationale bezoekers komen aan op Schiphol. Volg de borden vanuit de aankomsthal naar het treinstation: ‘naar de treinen’. Op het treinstation kunt u een treinkaartje naar Ede-Wageningen kopen in een van de gele kaartautomaten of bij de NS-servicebalie.Er is ongeveer elke 15 minuten een verbinding van Schiphol naar Ede-Wageningen. U neemt de rechtstreekse trein naar Ede-Wageningen of u neemt de intercity naar Utrecht. In Utrecht kunt u vervolgens overstappen op een trein richting Arnhem of Nijmegen. Uw eindbestemming is Ede-Wageningen. U bent 60 tot 75 minuten onderweg van Schiphol naar Ede-Wageningen.

De Valleilijn-bus, lijn 84 en 88, rijdt tussen station Ede-Wageningen en het busstation in Wageningen en gaat via Wageningen Campus. In de spits is er elke tien minuten een bus, buiten de spits elk kwartier en in de late uren een halfuursdienst. Kijk voor meer informatie over actuele vertrektijden en aankomsttijden op www.valleilijn.nl.


Met de auto:

Vanuit Utrecht of Arnhem. Komt u vanaf Utrecht of Arnhem over de A12, neem dan afslag 24 en volg de weg richting Wageningen (N781) tot u bij de rotonde bent. Als u rechtsaf slaat dan rijdt u de campus op.

Vanuit Rhenen. Vanaf Rhenen volgt u de rondweg om het centrum van Wageningen heen. Bij het laatste stoplicht in Wageningen slaat u linksaf richting de A12. Op de eerste rotonde rijdt u linksaf de campus op.

Vanaf de A50. Vanaf de A50 neemt u afslag 19 bij Renkum richting Wageningen (N225). Bij het eerste stoplicht in Wageningen gaat u rechtsaf richting de A12. U volgt de weg tot de derde rotonde. Daar gaat u linksaf de campus op.

Terug