WinterAID 2020

WinterAID 2020 is begonnen!

Ik heb nog geen kamer in de AID. Waar kan ik slapen?

Als je nog geen kamer in Wageningen hebt tijdens de AID, zijn er meerdere oplossingen te vinden. Zo kun je meestal wel bij iemand van je AID-groepje blijven slapen. Dit kun je via je mentoren regelen. Je kan ook in een verenigingshuis blijven slapen. Informatie en slaapplekken zijn te vinden op sites als kamernet en de housingdesk of bij de verenigingen zelf, zoals SSR-WKSV Franciscus en Ceres. Op de Facebook pagina 'Wageningen Student Plaza' worden vaak ook slaapplekken aangeboden voor tijdens de AID, dus houdt die Facebook pagina ook in de gaten. 

Zorg, als je nog geen kamer hebt, wel altijd dat je een luchtbed en slaapzak meeneemt. Je kunt ook overnachten op de camping in Wageningen of bij een van de bed & breakfasts.

Heb je op bovenstaande plaatsen geen slaapplek voor tijdens de AID kunnen vinden en kun je ook niet bij je groepsgenootjes logeren? Kom dan logeren op de AID camping! Je kunt hier met een tentje (max. 10-persoons tent) komen logeren tijdens de hele AID. De kosten voor de hele AID is €25. De camping is van alle gemakken voorzien: douches, wc’s en.heel veel gezelligheid. Dus wil jij geen moment van de AID missen, regel dan via myAID een slaapplekje op de AID camping!