• +31 317 484 200
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Nederlands English

Samenwerken

Doe mee en word AID partner

De AID (Algemene Introductie Dagen) is dé kans om uw bedrijf of organisatie te promoten onder een grote groep jonge mensen. Tijdens de AID doen 2500 aankomend studenten en 400 vrijwilligers mee aan meerdere gezellige en informatieve activiteiten waarbij wij uw bedrijf een platform kunnen bieden. Zowel ouderejaarsstudenten als inwoners van Wageningen zijn nauw betrokken bij de AID. Via onze sociale media kanalen kunnen wij uw naamsbekendheid vergroten en uw bedrijf onder de aandacht brengen bij nieuwsgierige studenten. Door middel van samenwerking streven wij ernaar de Wageningse introductie week op verschillende vlakken te ontwikkelen. 

De AID zou niet mogelijk zijn zonder hechte samenwerking met diverse partijen. We streven ernaar om op een creatieve en interactieve manier studenten een onvergetelijke start van hun studententijd te geven. Dat zouden we graag samen met u willen realiseren. We staan uiteraard altijd open voor nieuwe ideeën!

 

Promotie mogelijkheden

De AID biedt unieke mogelijkheden om aandacht te genereren voor uw product of service onder de studentenpopulatie van Wageningen. Talloze opties zijn mogelijk, waaronder een sampling campagne, een kraam op de infomarkt of adverteren op de website. We staan er altijd voor open om nieuwe creatieve ideeën en samenwerkingen te exploreren. Heeft u interesse om de AID te sponsoren of wilt u meer informatie omtrent de mogelijkheden, neem dan gerust contact opnemen via info.aid@wur.nl. Wij denken graag met u mee!

 

AID bestuur
Droevendaalsesteeg 2, kamer 401
6708 PB Wageningen
T: 0317 484 200
E: info.aid@wur.nl